facebook

У МОН нагадали, що реєстрація на ЗНО завершується 5 березня

Міністерство освіти і науки України нагадало, що реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання завершується 5 березня. Про це пише УНН, з посиланням на пресслужбу МОН.

Пише - джерело.

Цитата

“5 березня – останній день, визначений для відправлення поштою реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Дату подання документів до регіонального центру оцінювання якості освіти визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті”, – заявили в МОН.

Деталі

Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжуватимуть опрацьовувати реєстраційні документи, отримані після 5 березня, однак за умови, що вони відправлені у встановлені терміни. Документи, надіслані після 5 березня, опрацьовувати не будуть.

Станом на 3 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та державній підсумковій атестації зареєстрували 268 339 осіб, які обрали 1 092 374 тестування.

До п’ятірки найпопулярніших предметів ЗНО, які обирають учні, входять:

історія України – цей навчальний предмет обрали 210 028 осіб;

Читайте також:  В Україні прогнозують перший сніг: Коли і де чекати

математика – 207 205 осіб;

українська мова і література – 178 119 осіб (87 192 особи зареєструвалися для участі в тестуванні з української мови);

географія – 126 190 осіб;

англійська мова – 105 133 особи.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання цьогоріч стартує 21 травня тестуванням з хімії й триватиме до 15 червня, коли відбудеться ЗНО з географії.

Доповнення

Так, в Україні 1 лютого розпочалася реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року. В УЦОЯО пояснили, як зареєструватися, скільки предметів можна складати та як проходитиме додаткова сесія для людей з тимчасово окупованих територій.

Основна сесія ЗНО проходитиме з 21 травня, коли відбудеться тестування з хімії, до 15 червня (тестування з географії).
Загалом ЗНО буде проведено з 13 навчальних предметів. Абітурієнти матимуть змогу пройти тестування щонайбільше з п’яти предметів. Завдання сертифікаційних робіт із шістьох навчальних предметів перекладуть кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: