facebook

У Львові знайшли мертвим 26-річного жителя Тернопільщини, який загадково зник: подробиці трагедії

Хлопець не виходив на зв’язок з рідними.

Пише - джерело.

У Львові у понеділок, 5 червня, знайшли мертвим 26-річного жителя Тернопільської області Павла В. Його на смерть збив потяг. Про зникнення хлопця його рідні заявили ще 3 червня.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

Про загадкове зникнення 26-річного уродженця села Прошова Тернопільського району у суботу, 3 червня, у поліцію повідомили його родичі. Хлопець не відповідав на телефонні дзвінки.

5 червня тіло Павла В. знайшли у Львові. За даними слідства, його на смерть збив тепловоз.

У поліції Львівської області додали, що 5 червня о 5:30 у Львові на залізничному перегоні “Персенківка-Сихів” знайшли тіло 26-річного уродженця Тернопільщини, який навчався в одному із університетів Львова. Він раптово вибіг перед потягом “Ходорів-Львів”. Від отриманих травм чоловік загинув на місці трагедії.

Читайте також:  Український Boeing могли випадково збити

“За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років”, – йдеться у повідомленні поліції Львівської області.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: