facebook

У Львові 9-річний хлопчик став жертвою старшокласників, батьки в жаху: “Скинули зі сходів”

Хлопчик був вкрай наляканий.
Маленький львів’янин зіткнувся з жорстокого булінгом у школі від старшокласника.

Пише - джерело.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написала мама хлопчика Наталія Самострокова.

Так, мама 9-рінчого Данилка скаржиться на те, що її син в школі зіткнувся з жорстким булінгом у школі С. Крушельницької, зі сторони 17-річного хлопця , який навчається у 10 класі.

“Шуляр Кирило на перерві підійшов до нього і вирішив познущатись, підняв його над сходами і скинув вниз. Тормозив мій син головою.Потім він ще раз підняв малого і жбурнув його об кут. Данилко отримав травму голови, величезну гематому на потилиці. Гуля була як чоловічий кулак. Все це розказали мені однокласниці сина, яких потім навіть ніхто і не слухав.
Телефона він не мав при собі, тож повідомити мене не зміг і ніхто не повідомив. З медпункту школи медсестра його вигнала, замість того, щоб викликати “швидку”, вчителька теж не придала значення, сказала сісти за парту”, – зазначила жінка.

Лише коли жінка прийшла забрати сина зі школи то про все дізналася. Після чого вони поїхали до лікарні та зробили купу обстежень. Хлопчик був вкрай наляканий.

Читайте також:  У Франківську відібрали зразки відходів для міжнародного проєкту з переробки сміття

“Директор сказав, що на дітях швидко заживає, а слідча — що по її показникам, малий вискочив на 17-річного хлопця і почав бити його, а той так боронився, що “стряхнув” з себе його прямо на сходи.Ось такий нонсенс. Під час карантину закрила справу і навіть не повідомила.Цьому хлопцю, Шуляру Кирилу, навіть догани не дали в школі, бо приїхав батько і “домовився”, а Данилко з початку року боявся ходити до школи”, – зазначила вона.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: