facebook

У лікарні Кривого Рогу пацієнт шокував відео з палати: “все смердюче, брудне, за***не”

У Кривому Розі у 2-й міській лікарні у відділенні хірургії пацієнти скаржаться на жахливі умови в палатах. При цьому на обурення медперсонал у відповідь починає грубіянити.

Пише - джерело.

Відео з палати показав в мережі один з пацієнтів, і кадри опубліковані в групі “Земляки з Тернівського району!” на сторінці в Facebook.

Чоловік розповів, що в лікарні “тисячці” – Комунальне підприємство “Криворізька міська клінічна лікарня №2″ Криворізької міської ради” – людям, яких прооперували, доводиться спати на брудних старих дірявих безрозмірних матрацах зі слідами гнилі, плямами сечі та засохлої крові.

Читайте також:  Стосується тих, хто ще не ходив до військкомату: штрафи надумали збільшити на десятки тисяч гривень

“Ось на таких матрацах люди після операції лежать… Все смердюче, брудне, засц**е”, – каже пацієнт, показуючи палату на чотири ліжко-місця.

Також в його палаті в хірургічному відділенні на 6-му поверсі стоїть унітаз без кришки, над умивальником немає дзеркала, в приміщенні неприбране сміття.

“Намагалися пообурюватися лікарям. Прийшли, нахамили, нагрубіянили нам. Сказали, щоб ми з дому приносили, якщо нам щось не подобається. Ну ось така ось історія. Це Кривий Ріг”, – сказав чоловік.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: