facebook

У Києві зловмисники торгували державними посадами за понад 4 млн доларів

Офіс Генпрокурора викрив шахраїв, які прикриваючись знайомствами в керівних структурах країни торгували державними посадами за понад 4 млн доларів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

Пише - джерело.

“Офіс Генерального прокурора викрив шахраїв, які посилаючись на зв’язки з найвищим керівництвом країни, обіцяли посади голів облдержадміністрацій в обмін на понад 4 млн дол.”, — йдеться у повідомленні.

Відтак, 25 лютого Офіс Генерального прокурора, спільно з СБУ та Нацполіцією затримали під час передачі 550 тис. доларів групу осіб, які намагались заволодіти грошовими коштами громадянина у сумі 1 млн 650 тис доларів нібито сприяння у призначенні його на посаду голови Житомирської ОДА. Зловмисники аргументували вказані можливості своїми зв’язками з Президентом України, Прем’єр-міністром, главою Офісу Президента.

Читайте також:  На Дніпропетровщині 14-річний хлопець кинув коктейль Молотова в укриття з людьми

“Цього ж дня правоохоронці затримали під час отримання першої частини грошових коштів у сумі 350 тис. доларів чоловіка, який намагався заволодіти шахрайським шляхом грошовими коштами громадянина у сумі 3 млн 100 тис. доларів за нібито сприяння у призначенні його на посаду голови Миколаївської ОДА начебто через своїх знайомих в Офісі Президента України та КМУ”, — повідомили в ОГП.

За інформацією СБУ, факти вимагання грошей відбувалися у Києві. У межах розпочатого кримінального провадження чотирьох фігурантів затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: