facebook

У Києві пасажир таксі убив чоловіка, захищаючи заправника: відео

Киянин кілька разів вдарив незнайомця, який намагався вчинити конфлікт із працівником АЗС. Потерпілий помер до приїзду швидкої.

Пише - джерело.

У Києві пасажир таксі убив чоловіка, захищаючи заправника. Киянин кілька разів вдарив незнайомця, який намагався вчинити конфлікт із працівником АЗС. Потерпілий помер до приїзду швидкої.

Подія сталася на території автозаправної станції на проспекті Романа Шухевича.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Як розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Павло Шаламов, правоохоронці встановили, що 45-річний потерпілий отримав смертельні травми під час конфлікту з пасажиром таксі.

“Ми з’ясували, що чоловік напідпитку почав чіплятися до оператора автозаправної станції, який заправляв таксі. На захист працівника з авто вийшов пасажир та намагався заспокоїти чоловіка. Між ними розпочався конфлікт, у ході якого пасажир таксі кілька разів вдарив опонента в живіт та по голові. У результаті потерпілий впав на землю, а порушник спочатку сів у таксі та поїхав, але згодом повернувся та викликав швидку. Прибувши, лікарі констатували смерть чоловіка”, – розказав Шаламов.

Читайте також:  Українець стрибнув у ставок заради ефектних кадрів і не вижив: у мережі з'явилося відео

Поліцейські затримали підозрюваного на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 1995 року народження, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців.

“Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. За погодженням із окружною прокуратурою слідчі повідомили фігуранту про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. За скоєне чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі”, – зазначив капітан поліції.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: ,