facebook

У Крилосі, що на Івано-Франківщині, проходить проща вірян УГКЦ

У селі Крилос Галицької громади розпочалася проща вірян Івано-Франківської Архієпархії Української греко-католицької церкви. Всього на Крилоську гору прибули колони з кількох тисяч паломників, а також приблизно сотня велосипедистів. Про це повідомляють на сайті Івано-Франківської Архієпархії.

Пише - джерело.

У Крилосі, що на Івано-Франківщині, розпочалася проща вірян УГКЦІвано-Франківська Архієпархія УГКЦ

Після реєстрації учасників розпочалася спільна молитва. Опісля відбувся молебень до Богородиці. Продовжився вечір паломницькими піснями. Згодом, як ідеться у дописі, розпочнеться вечірня молитовна програма з нічними чуваннями, а також мистецько-євангелізаційна програма.

Що відомо

Сьогодні вранці віряни прийшли до архикатедрального собору Воскресіння Христового.

Читайте також:  У прикарпатця на горищі знайшли наркотичні речовини

У Крилосі, що на Івано-Франківщині, проходить проща вірян УГКЦFacebook/Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області

Після молотви розпочалася Патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої.

У Крилосі, що на Івано-Франківщині, проходить проща вірян УГКЦFacebook/Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області

Водночас паломники з Бурштинської і Калуської громад також молилися у храмах і вирушили в ходу. Увечері віряни прибули у Крилос.

Напередодні у Крилосі рятувальники розгорнули намети на випадок, якщо комусь стане зле. Станом на 21 годину до медиків Служби порятунку звернулися 35 прощан. Про це інформують на сторінці ДСНС у Facebook. Всього у наметах перебувають 180 людей.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: