facebook

У Корбана забрали паспорт на кордоні з Польщею: Він звернувся до Зеленського (відео)

22 липня, на кордоні між Польщею та Україною прикордонники забрали паспорт у керівника штабу оборони Дніпра Геннадія Корбана і відмовилися впускати його в країну. Про це повідомив Telegram-канал “Дніпро ТВ”.

Пише - джерело.

Повідомляється, що прикордонники вилучили документи “з посиланням на вказівку згори”. За словами адвоката Корбана Андрія Йосипова, указу про позбавлення громадянства Корбана на руках вони не мають.

Сам Геннадій Корбан зараз перебуває у пункті переходу кордону Смільниця, не маючи змоги повернутися до Польщі чи в’їхати до України. Зі своєї сторінки у Facebook він звернувся до президента України Володимира Зеленського.

“Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш. У мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт. Додому в Україну мене не пускають. У Дніпро, де живуть мої хворі батьки, до міста та країни, яку я люблю і захищаю з 2014 року і керую Штабом Територіальної оборони з 24 лютого 2022 року. Хочу звернутися до Президента України як гаранта Конституції. Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного будинку?”, – написав Корбан.

Читайте також:  На заході України біля церкви пара зайнялася сексом

У прикордонній службі ситуацію не коментують, посилаючись на закон, який забороняє розголошувати цю інформацію, пише Укрінформ. У відомстві зазначають, що дії інспекторів прикордонної служби здійснюються виключно у межах норм чинного законодавства.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: