facebook

У Коломиї директор комунального підприємства видав собі та своєму сину премій на 400 тис грн

Встановлено, що посадовець приймав рішення в умовах реального конфлікту інтересів. Упродовж 2021-2023 років він видавав накази про преміювання себе та свого сина на загальну суму – 400 тис. грн..

Пише - джерело.

Прокурори Коломийської окружної прокуратури довели у суді вину директора одного з місцевих комунальних закладів у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією (ч.1 та ч.2 ст.172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Працівники Управлінням стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області ДСР Національної поліції України склали стосовно нього 80 протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

Читайте також:  На Коломийщині поліція розшукала п'ятирічну дівчинку і повернула батькам

Коломийський міськрайонний суд визнав посадовця винним у вчиненні вказаних адміністративних правопорушень та наклав на нього стягнення у виді штрафу

Після набрання постанови судді законної сили буде вирішене питання щодо внесення відомостей про порушника до електронної бази даних “Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: