facebook

У кількох регіонах викрили педофілів, які викладали в інтернет відео розбещення дітей

Правоохоронці провели операцію “Павутина” та виявили чотирьох педофілів, які розбещували малолітніх дітей, знімали все на відео та публікували на порносайтах.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Пише - джерело.

Зазначається, що фігуранти діяли у різних регіонах України та до своєї діяльності залучили 8 дітей віком від 7 до 14 років.

Всього поліцейські провели 54 обшуки та вилучили 8 Тб порноконтенту, у тому числі з участю дітей.

Зокрема на Волині кіберполіцейські під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №4 задокументували протиправну діяльність чоловіка, 1992 року народження, який з 2017 року розбещував хлопчика, 2004 року народження.

“Свої дії зловмисник знімав на мобільний телефон. Створений протиправний контент розповсюджував на форумах в DarkNet”, – розповіли у Нацполіції.

Зазначається, що наразі фігуранту оголошено про підозру за ознаками ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ст. 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Поліція викрила групу педофілів, які знімали відео розбещення дітей і викладали в інтернетНацполіція
Крім того у Вінницькій області викрито чоловіка, 1976 року народження, який вчиняв розпусні дії у відношенні власної малолітньої дитини та знімав усе на камеру.

Далі порноконтент розповсюджував у загальному доступі мережі інтернет.

Повідомляється, що у Дніпропетровській області виявили злочинця, який переховувався від органів досудового розслідування у місті Харків.

Читайте також:  Медведчуку оголосили про підозру в державній зраді. Його шукає СБУ

Чоловіка підозрюють у виготовленні та розповсюдженні порноконтенту з малолітніми.

“До злочинної діяльності він залучив двох жінок, які надавали власних дітей, 2006, 2008, 2009 та 2010 років народження для створення фото та відео сексуального характеру. Горе-матерів затримали ще у грудні минулого року”, – розповіли у відомстві.

Зазначається, що організатору злочинної діяльності оголошено про підозру за ст. 152 (Зґвалтування) та ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 161 тисяча гривень.

За даними поліції, на Чернігівщині викрито 28-річного мешканця міста Бахмач, який створював та розповсюджував на закритих форумах та вебресурсах зображення порнографічного характеру за участі своєї родички, 2014 року народження.

“Також проведено відповідні заходи у Херсонській, Кіровоградській, Львівській, Закарпатській, Одеській, Запорізькій, Тернопільській та Рівненській областях. За результатами викрито осіб, які займалися розповсюдженням дитячої порнографії в мережі інтернет”, – заявили у Нацполіції.

Повідомляється, що за місцями мешкання усіх зловмисників провели обшуки та вилучили носії інформації, на яких зберігаються файли з протиправним контентом – загальний об’єм пам’яті 5724 Гб, комп’ютерну техніку, оптичні диски, фотоальбоми, мобільні телефони та інші речові докази.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: