facebook

У Калуші планують виготовляти керамічну плитку

Планується введення в дію нової лінії (з реконструкцією та прибудовами будівель та встановленням комплексу нового технологічного обладнання) по виготовленню керамічної плитки 1-й етап виробництва від пресування до готової продукції, загальною потужністю виробничої лінії 2 500 000 м2/рік готової продукції.

Пише - джерело.

Введення в дію нових ліній (з реконструкцією існуючого цеху, прибудовами будівель та встановленням комплексу нового технологічного обладнання) по виготовленню керамічної плитки – 2-й етап виробництва з циклом від сировини у вигляді глини до готової продукції, загальною потужністю виробничих ліній 6 000 000 м2/рік готової продукції.

Важливою перевагою даного проекту реконструкції є використання у якості напівпродукту – готового прес порошку з заданими параметрами (вологості, щільності, хімічного складу), який виготовляється на ділянці масо заготовки у смт. Калинівка, Васильківського р-ну, Київської обл. Кінцевий продукт, вироблений методом однократного випалу, з низьким коефіцієнтом водопоглинання (до 0,5%) це морозостійка плитка білої маси з можливістю використання, як зовні так і в середині приміщень, по міцності може використовуватись для покриття стін та підлоги.

Читайте також:  У Калуші продадуть пішохідний міст. ФОТО

Для реалізації проекту реконструкції передбачено придбання нового сучасного обладнання, виробництва італійської фірми «SACMI Imola» S.C. Ця компанія є світовим лідером у реалізації проектів по поставці обладнання для виробництва керамічної плитки. Крім високих техніко-економічних показників, обладнання оснащене сучасними засобами захисту навколишнього середовища. Використання сучасного обладнання та новітніх технологій дозволить досягнути високої продуктивності, отримати якісний конкурентоздатний продукт з найнижчими показниками споживання енергоресурсів.

У процесі реалізації проєкту планують створити 206 робочих місць.

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до: Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської облдержадміністрації 76014, м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова 23 A, main@eco.if.gov.ua, (0342) 52-61-50, Пліхтяк Андрій Дмитрович.

За даними ЄДРПОУ, засновниками ТОВ «Карпатська кераміка» є житель Івано-Франківська Синиця Борис Сергійович та ТОВ «Епіцентр К» (м.Київ). Бенефіцарами ТОВ «Епіцентр К» є киянка Герега Галина Федорівна, житель м.Городка Хмельницької області Герега Олександр Володимирович та киянка Суржик Тетяна Федорівна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: