facebook

У Івано-Франківську оштрафували збоченця, який оголявся перед дівчатами

Івано-Франківський міський суд зобов’язав мешканця Івано-Франківська сплатити 15 300 гривень штрафу за мастурбацію в центрі міста.

Про це пише Західний кур’єр з посиланням на вирок суду.

Пише - джерело.

Ввечері 1 лютого 2020 року на перехресті вулиць Сахарова-Мельника обвинувачений підійшов до трьох дівчат і почав демонструвати свій оголений статевий орган, при цьому мастурбуючи.

Потерпілі намагалися відчинити двері під’їзду одного з будинків міста, в цей час чоловік продовжував хуліганство. Коли відчинити двері все ж вдалось, обвинувачений висловився нецензурною лайкою і покинув місце правопорушення.

Свою вину чоловік визнав повністю та щиро покаявся за вчинене.

Читайте також:  У Франківську у понад 100 хворих підозрюють коронавірус, - Марцінків

“Івано-Франківський міський суд ухвалив визнати винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ст.296 ч.1 КК України (на час вчинення кримінального правопорушення), та призначити покарання у виді штрафу в розмірі дев`ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 15300 (п`ятнадцять тисяч триста) грн”,- йдеться у вироку суду.

Обвинувачений раніше був двічі засуджений до 5 і 6 років позбавлення волі за сексуальне насильство:

Раніше судимого 24.09.2004 року Івано-Франківським міським судом за ст.15 ч.3, 152, ч.2 ст.153 КК України до п`яти років позбавлення волі, 16.08.2013 року Івано-Франківським міським судом за ст.153 ч.2 КК України до шести років позбавлення волі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: