facebook

У Хорватії вбили 40-річну калушанку

Калушанка Ніна Гришак вже багато років проживала з родиною в Італії. Про вбивство стало відомо 20 серпня.

Пише - джерело.


У Хорватії арештували тридцятирічного Марчелло Пассера, італійського туриста, підозрюваного у вбивстві 40-річної українки Ніни Гришак, яка проживає в Італії, інформує Agenzia Italia з посиланням на хорватську щоденну газету La Voce del Popolo di Rijeka.

Трагедія сталася минулого тижня у містечку біля Умага (Хорватія).

Чоловік постав перед хорватськими судовими органами. Під час слухання суддя підтвердив арешт чоловіка на 30 днів (він відбуватиме його у в’язниці в Пулі) до завершення слідства. Наприкінці йому буде оголошено обвинувальний акт.

Марчелло та Ніна орендували будинок в Умагу, де жінка часто проводила відпустку зі своїм чоловіком, також українцем, з яким розлучалася. Цього року вона відпочивала з 30-річним італійцем. Як пояснили виданню в поліції, між подружжям виникла бурхлива сварка, після чого чоловік кинувся на жінку, якій завдав кілька ударів, які виявилися смертельними.

Читайте також:  +18 СТРОГО: Російський фашист військовий ґвалтує дитину, якій кілька місяців. Записує відео для свого товариша. Відео

Україна була ще жива, коли прибула підмога, але невдовзі померла. Також слідчий суддя постановив провести розтин тіла загиблого.

У Ніни Гришак залишилися дві доньки: доросла та неповнолітня. У Медолі, де вона прожила близько десяти років, її добре знали, і серед іншого вона також допомагала муніципалітету приймати біженців зі своєї країни.

Як стало відомо “Вікнам”, Ніна Гришак, родом з Калуша, уже багато років проживала в Італії. На її сторінці у соцмережі родині загиблої висловлюють численні співчуття.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: