facebook

У гуртожитку одеської академії оселилося лігво щурів. Відео

Подія трапилася в центрі міста

Пише - джерело.

У гуртожитку Одеської державної академії технічного регулювання та якості оселилися щури. Більше десятка хвостатих серед білого дня кишать на вулиці.

Про це повідомляє “Одесса INFO”.

За даними Telegram-каналу, ситуація з щурами тягнеться вже давно. Однак з боку відповідальних вона ігнорується. Хвостаті часто вискакують на вулицю прямо з підвального приміщення.

“Вони почали вже в наші квартири залазити”, – каже очевидець на відео.

Крім того, щури на записі бігають по двору, де лежить багато сміття прямо на землі. Серед нього і залишки від холодильника, і килими, і скло. Гуртожиток розташований в історичному центрі міста. А саме за адресою вулиця Новосельського, 74/76.

Якість життя в цій академії зашкалює!” і “в гуртожитку повний к*пець твориться тільки всім все одно!”,– іронізують користувачі.

Читайте також:  У МАРІУПОЛІ ВПАЛА ГОЛОВНА НОВОРІЧНА ЯЛИНКА: З'ЯВИЛОСЯ ВІДЕО

Деякі з коментаторів задавалися питанням – чому студенти не витратять особисті кошти на цькування щурів. Однак між користувачами виникла суперечка через це. А саме, інша їхня частина заперечила пропозиції учням зайнятися винищенням паразитів. Оскільки студенти здобувають освіту в академії і знімають кімнату в гуртожитку за гроші – в їх обов’язки не входить вирішення проблем з “небажаними” сусідами.

“Навіщо тоді потрібні всі ці коменданти, директори студмістечок, якщо замість того, щоб стежити за будівлею, вони тільки наживаються на мешканцях?” – запитують користувачі.

Одесити порівняли цю ситуацію з ЖЕКом. Мовляв, якщо громадянин справно вносить оплату за комунальні послуги та підтримання будинку в належних умовах, то займатися ремонтом та іншими роботами повинні в такому разі не мешканці, а відповідальні за це КП.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: