facebook

У готелі під Львовом відбудеться гей-весілля

Одружуються дизайнер Михайло Ліпаков і бізнесмен Яшар Багірьян.

Незвичайна весільна церемонія відбудеться найближчої п’ятниці у Львові: одружаться двоє чоловіків, добре відомих в українському світі моди – Михайло Ліпаков і Яшар Багірьян.

Пише - джерело.

Вони вже заручилися і запросили сотню гостей на виїзну церемонію, яку планують відзначити бучно, повідомляє Страна.UA.

Михайло Ліпаков, засновник Alland Ethno Fashion Store, отримав пропозицію у липні в Одесі під час святкування дня його народження.

На терасі готелю M1 Club Hotel компанія влаштувала спекотні танці з устрицями і чорною ікрою.

Серед гостей були кліпмейкер Алан Бадоєв, гімнастка Іріша Блохіна, глава Euronews Валід Арфуш з дружиною Лідою Петровою, Олександра, дочка Євгенія Червоненка, світська левиця Поліна Неня.

Яшар Багірьян став на одне коліно й простягнув нареченому оксамитову коробочку з перснем.

Читайте також:  Американська родина усиновлює дівчинку-сироту з Прикарпаття (ФОТО)

Михайло Ліпаков і Яшар Багірьян разом 19 років. Вони вже забронювали для своїх гостей номери в одному зі спа-готелів під Львовом, де проживання за добу в середньому обходиться в 10 тис. грн.

Своїх стосунків вони не приховують. Проте цей шлюб не буде зареєстровано, оскільки в Україні партнери однієї статі не можуть одружитися. Це можна зробити хіба в іншій країні, але для громадян України такий документ не матиме юридичної сили.

Їхні друзі розповіли виданню, що шлюб насправді – хіба формальність. Вони обидвоє – творчі люди, шоумени, їм набагато важливіші пишна романтична церемонія і душевне свято на наступний день.

Перше гей-весілля у Києві відбулося у 2016 році. Одружувалися активісти ЛГБТ-руху.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: