facebook

У Франківську засудили дебошира, який вкусив поліцейського

Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловікові, який після затримання вкусив поліцейського за передпліччя.

Пише - джерело.

Патрульні затримали дебошира 1 липня минулого року біля під’їзду будинку №20 по вул. Івана Павла II в Івано-Франківську, куди приїхали на виклик про те, що невідомі особи розпивають алкогольні напої та виражаються нецензурною лайкою.

На чоловіка вдягнули кайданки та посадили у службовий автомобіль, що відвести у міський відділ поліції, встановити його особу та скласти протоком про адміністративне правопорушення.

Однак по дорозі у відділ п’яний чоловік  вкусив поліцейського за руку, внаслідок чого, як засвідчила експертиза, патрульний отримав легкі тілесні ушкодження.

Читайте також:  Суд постановив розблокувати сайти азартних ігор компанії Favbet

Обвинувачений у суді свою вину визнав. Розповів, що поводився неадекватно, бо поліцейські застосували до нього силу. А на зауваження з приводу його поведінки, вирішив вкусити поліцейського. Чоловік розкаявся і пообіцяв, що такого більше не повториться.

Суд визнав його у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень), та засудив його двох років обмеження волі. Враховуючи те, що в обвинуваченого на утриманні є малолітня дитина, суд звільнив його від відбування призначеного покарання та встановив іспитовий строк один рік.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: