facebook

У Франківську відзначили дев’яту річницю створення Нацгвардії України. ФОТО

В Івано-Франківську відзначили 9-у річницю створення Національної гвардії України.

Пише - джерело.

Привітати гвардійців прийшли представники всіх складових сил оборони, з якими Національна гвардія пліч-о-пліч захищає Україну, а також керівництво органів влади з якими НГУ взаємодіє задля безпеки громадян.

Насамперед гвардійці вшанували всіх хто загинув захищаючи нашу країну від окупантів, після чого т.в.о командира військової частини підполковник Вадим Ліневський привітав з 9-тою річницею особовий склад:

“У лютому ми одні з перших дали гідну відсіч ворогу. Вже понад рік триває героїчне протистояння Українського народу повномасштабному російському вторгненню і військовослужбовці нашої частини беруть безпосередню участь в обороні нашої країни в найгарячіших напрямках. Пишаюся геройством і мужністю наших воїнів”.

Крім безпосередньої участі в боях на сході держави на Франківщині Національна гвардія у складі Сил оборони області – це підрозділ, який охороняє мир на вулицях спільно з Нацполіцією, обороняє та охороняє об’єкти критичної інфраструктури та конвоює засуджених. Ці всі завдання гвардійці завжди виконують сумлінно.
Також привітала гвардійців зі святом голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук:

“Дякую за службу, за приклад хоробрості, відважності й вірності Україні, за те, що забезпечуєте правопорядок як на передовій, так і в тилу. На жаль, війна забирає найкращих і ми маємо втрати серед гвардійців у цій загарбницькій війні. Схиляю голову перед кожним, хто віддав найцінніше – своє життя за мирне, світле майбутнє України”.

З привітальним словом до військовослужбовців також звернулися начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковник Сергій Безпалько, заступник з морально-психологічного забезпечення обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Юрій Мухін та заступник міського голови Микола Вітенко. Також напередодні свята гвардійців привітала народний депутат України Олена Вінтоняк.

Читайте також:  На війні загинув військовий з Івано-Франківщини Михайло Людчак

Найкращих військовослужбовців офіцерського, сержантського і солдатського складу було нагороджено. За високий професіоналізм, мужність і сумлінну службу вони отримали грамоти, почесні відзнаки та цінні подарунки.






The post У Франківську відзначили дев’яту річницю створення Нацгвардії України. ФОТО appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: