facebook

У Франківську відкрили виставку мисткині Оксани Миханько

Сьогодні, 11 липня, у виставковому залі Івано-Франківської обласної організації Національної Спілки Художників України відкрилась виставка Оксани Миханько. Мисткиня здебільшого працює з графікою, а також експериментує з колажем, текстилем, живописом та цифровим мистецтвом.

Пише - джерело.

Найчастіше героєм її робіт є архітектура, яку зазвичай малює авторка. Через будівлі, кожна з яких має свою історію, художниця досліджує біографії людей, історію родин та віднаходить свою ідентичність . Як зазначає Оксана Миханько, “культурна спадщина – це основна річ, яку ми маємо і мусимо вивчити, щоб зрозуміти хто ми є”.














Проект «ХИТКІСТЬ», за словами Оксана Миханько, це маршрут її життям впродовж двох останніх років – постійних змін та непевності. У роботах цього періоду ми бачимо безліч архітектурних споруд, що в’яжуться наративними розповідями на площині полотна. Будинок тут виступає як символ чогось стабільного, майже вічного у житті, того, що асоціюється із місцем відпочинку, перезавантаження та безпеки.
Роботи у рамках проекту показують втрату фундаменту під ногами багатьох людей, і, водночас, вселяють надію – в них можна побачити позитивні моменти досягнень, змін, руху.

Читайте також:  Глава УГКЦ освятив у Коломиї унікальну дзвіницю (фото)

Виставку можна відвідати у виставковому залі Івано-Франківської обласної організації Національної Спілки Художників України за адресою: вул. Незалежності, 53, м. Івано-Франківськ. Подивитись її можна ще до 25 липня.

The post У Франківську відкрили виставку мисткині Оксани Миханько appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: