facebook

У Франківську плануюють зробити один тип пам’ятників на Алеї героїв

В Івано-Франківській громаді на Алеї героїв у Чукалівці рідні загиблих прагнуть поставити на могилах бійців однакового типу пам’ятники.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Пише - джерело.

Сьогодні зустрівся з родинами загиблих захисників з Франківської громади. Рідні воїнів виступили з ініціативою, аби зробити один формат пам’ятників на могилах, що на Алеї Героїв у Чукалівці. Підтримую це рішення, тому місто обов’язково долучиться фінансово, – йдеться у повідомленні.

Повномасштабна війна вже триває більше року. На жаль, ми втрачаємо наших захисників на московсько-українській війні. Не в кожного полеглого захисника є рідні, які мають змогу доглядати за могилами. А на Алеї Героїв це робитиме місто.

Як тільки родини приймуть рішення, якими повинні бути надмогильні пам’ятники – ми виконаємо все так, як вони скажуть. І як би не було прикро, та ми не можемо сказати, скільки ще буде поховань. Це місце особливе. Тому прийняли рішення, що воно має бути завершене після нашої перемоги стелою біля дороги, де можна буде прийти і помолитися біля прізвищ Героїв, які з різних обставин не будуть тут поховані. Так пам’ять про них буде збережена!, – додав мер.


The post У Франківську плануюють зробити один тип пам’ятників на Алеї героїв appeared first on Місто.

Читайте також:  На Великдень очільник УПЦ МП Онуфрій розкидався яйцями в прихожан (ВІДЕО)

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: