facebook

У Франківську облаштують та патрулюватимуть пляжі

Під головуванням заступника міського голови Івано-Франківська Руслана Гайди відбулась нарада щодо створення умов для безпечного відпочинку громадян на водних об’єктах міста під час літнього купального сезону. У нараді взяли участь представники управління з питань надзвичайних ситуацій, КП «Благоустрій», КП «Муніципальна інспекція «Добродій»», МВ ГУ НП України в області, МВ УДСНС України в області, Національної гвардії, КП «ІФ МАРС», КП «Центр розвитку міста та рекреації», інформує пресслужба міськвиконкому.

Пише - джерело.

На нараді обговорили питання облаштування місць стихійного відпочинку громадян на водних об’єктах, а саме берегів річок Бистриця Солотвинська (р-н вул. Пасічна, вул. Целевича, вул. Хіміків, вул. Набережна); та Бистриця Надвірнянська (р-н вул. Івасюка), а також міського озера (вул. Гетьмана Мазепи) і німецького озера (р-н Пасічна).

Читайте також:  Біля франківського озера облаштовують оригінальні ігрові локації (фото)

Обговорили також патрулювання місць відпочинку людей на водних об’єктах. Особливу увагу звернули на забезпечення належного громадського порядку та недопущення розпиття алкогольних напоїв.

Ці заходи залишаються на особливому контролі керівництва виконавчого комітету протягом всього літнього купального сезону.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: