facebook

У Франківську на рік планують перекрити вулицю Січових Стрільців

Минулого тижня через сильний дощ в Івано-Франківську затопило частину міста.

На «ріки» перетворилися вулиці: Вовчинецька та Січових Стрільців, Набережну, Гаркуші, перехрестя вулиць Івасюка – Івана Павла ІІ. Надзвичайникам довелося витягувати авто, які тонули у воді.

Пише - джерело.

Така ситуація складається у місті не вперше. Причина – не спроможність дощових колекторів впоратися з опадами, пишуть Версії з посиланням на Фіртку.

Міський голова Руслан Марцінків наголошує, що проблеми із дощовим колектором є не тільки на вулиці Надрічній. Перекладати колектор потрібно і на Січових Стрільців, але на це потрібно зібрати кошти й майже на рік закрити вулицю.

“Розуміємо, що проблем є дуже багато і знаємо ці місця. З часом треба зібрати кошти й перекладати дощовий колектор на вулиці Січових Стрільців. Доведеться до одного року її перекрити, щоб розв’язувати цю проблему”, – пояснив міський голова

Читайте також:  У Франківську під час карантину ремонтують 12 дитячих садків

Також, при капітальному ремонті планують здійснити переключення фекальної каналізації у дощову

«Але це є мільйони гривень – тому така є ситуація», – додав Марцінків.

Варто наголосити, що у липні Марцінків обіцяв в Івано-Франківську нові колектори. Мова про будівництво дощових колекторів у 4 напрямках: вул. Січових Стрільців (Бельведерська – Пилипа Орлика – Січових Стрільців – Мельника та Коновальця) вул. Надрічна (Надрічна – Промислова – Крайківського – Василіянок) вул. Горбачевського с. Угорники. Проте далі обіцянок справа далі не пішла.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: