facebook

У Франківську мешканці “Паркової алеї” блокують вулицю Незалежності – вимагають відновлення газопостачання

Про це повідомив читач КУРСу, мешканець житлового комплексу “Паркова алея”.

До такого кроку мешканців змусила поведінка міських газовиків: на початку тижня житловий комплекс відключили від газу начебто, як повідомлялося в оголошеннях, для ремонтних робіт.

Пише - джерело.

Втім, в обіцяний день газовики так і не повернули газопостачання для житлового комплексу – і майже 600 квартир залишилися без газу. Натомість у під’їздах з’явилися списки боржників. За словами мешканців, ідеться про якісь дрібні поточні борги в розмірі кількох десятків гривень. Коли відновлять подачу газу, люди від газовиків відповіді не отримали. Тому, щоб привернути увагу влади до проблеми, вдалися до радикального кроку – перекрили рух транспорту вулицею Незалежності – перед мостом через Бистрицю-Надвірнянську поруч з ЖК “Листопад”.

Читайте також:  Закохані у вітер, дорогу і мотоцикли: у Франківську байкери закрили сезон

Зараз кілька десятків франківців безперервно ходять по “зебрі”, паралізувавши рух по Незалежності. На місце прибули депутати міської ради, спілкувалися з представниками “Івано-Франківськгазу”. В результаті в кількох під’їздах таки відновили газопостачання, це приблизно сотня квартир. Решта ж 500 квартир залишаються без газу.

Мешканці обіцяють блокувати рух, поки не виконають їхню вимогу.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: