facebook

У Франківську батькам у чатах повідомили, які дитсадки сьогодні запрацюють

Вчора директор департаменту освіти на науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук повідомив, що з 1 вересня в Івано-Франківську поетапно розпочинають роботу дитячі садочки.

Втім, всі запитання про те, які саме садочки запрацюють, Максимчук проігнорував. Не оприлюднили цієї інформації ні на сайті департаменту, ні на сайті міськвиконкому.

Пише - джерело.

Але батьки дошкільнят почали отримувати повідомлення від вихователів про те, що з понеділка відкриваються дошкільні заклади №: 17, 18, 22, 23, 36.

№17 «Ромашка» (Вовчинецька, 210);
№18 «Зернятко» (вул. Івана-Павла ІІ, 14);
№22 «Світанок» (вул. Довга, 40 а);
№23 «Дударик» (вул. Сухомлинського 10 а);
№36 «Віночок» (вул. Целевича, 16 а).
В одному з повідомлень йдеться про те, що дистадки відкривають на підставі рішень міськради (рішення від 21.08.20р. №224-43, зокрема п.2 та рішення від 31.08.20 №273-44, п.3, з 14.09.20 р.).

Читайте також:  В Івано-Франківську звели будинок за принципом юрти (ВІДЕО)

Одним з цих рішень міськрада визнала рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та Постанова Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» такими, що не ґрунтуються на нормах Конституції. А також дозволила працювати закладам дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти в звичному режимі.

А іншим – продовжила літні канікули до 11 вересня.

У Франківську батькам у чатах повідомили, які дитсадки сьогодні запрацюють 7

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: