facebook

У Дзвиняцькій громаді на благодійному ярмарку зібрали понад 25 тисяч на ЗСУ

13 жовтня, в Будинку культури с. Міжгірʼя, що у Дзвиняцькій громаді, відбувся Благодійний захід в підтримку ЗСУ.

В програмі заходу згадували всіх загиблих захисників Дзвиняцької громади , які віддали своє життя за незалежність України.
Розпочався захід з виступу сільського голови Ганни Вітюк, яка після вітального слова спільно з старостою села Василем Стефінівим вручила нагороду – медаль Івано-Франківської обласної ради «Лицар бойового чину» Герою Андрію Івановичу Маричу (посмертно). Для вручення нагороди запросили маму загиблого воїна Ірину Степанівну Марич та дружину Іванну Петрівну.
На ярмарці домашньої випічки панував гарний настрій і кожен учасник мав можливість долучитися до доброї справи, купуючи смаколики або пропонуючи свої вироби на продаж. Вибір власноруч приготовлених смаколиків був вражаючий і дуже швидко все розпродали.
Відбувся розіграш лотереї за підтримки місцевих підприємців: Василь Миронович Романів та Ярослав Богданович Гринішак, який ще й задонатив 5 тис. грн.

Читайте також:  Четверо пасажирів побили провідника потяга "Київ — Івано-Франківськ" за прохання не курити в тамбурі
Пише - джерело.

Дякуємо директорці Будинку культури с. Міжгірʼя Наталії Василівні Чапській, працівниці молодіжного простору Галині Дмитрівні Бардзій,всім працівникам культури Дзвиняцької громади та міжгірським майстриням домашньої випічки.
Надзвичайно велику допомогу в проведенні заходу надали працівники, учні та батьки Міжгірської гімназії. Дякуємо Міжгірська гімназія.
Дякуємо нашим талановитим ведучим – Мар’янка Чапська , Христина Іванишин!
Дякуємо всім, хто знайшов час і вніс свою частинку донату в загальну скриньку!
❗УВАГА❗Зібрано 25170 грн., збір продовжується. Кошти будуть використані на потреби захисників – земляків, — повідомляють на сторінці громади.

The post У Дзвиняцькій громаді на благодійному ярмарку зібрали понад 25 тисяч на ЗСУ appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: