facebook

У двох дитсадках в мікрорайоні Пасічна, де виконують роботи з теплової модернізації за програмою НЕФКО, можуть бути проблеми з початком опалювального сезону.

Про це повідомив начальник міського Управління капітального будівництва Роман Галіпчак – пише “Західний кур’єр“.

«У нас уже є проблеми, які ми бачимо, по двох дитсадках №№ 29 і 34 у Пасічній. Це об’єкти чернівецької фірми, з якою важко працювати і комунікувати, бо у них «червона зона». Але ми будемо будь-якими методами ці проблеми усувати, щоб нормально зайти в опалювальний сезон», – запевнив Р.Галіпчак.

Пише - джерело.

Начальник УКБ також розповів, що ще один підрядник – ТОВ «Ферозіт» – зараз усуває зауваження по двох об’єктах першої черги реалізації проєкту НЕФКО у ДНЗ №№ 36 та 23. Тому цій фірмі ще не оплатили за виконані роботи 2 млн 475 тис. 785 грн. Загалом же у перший етап проєкту НЕФКО увійшли сім об’єктів, на п’яти з яких роботи уже завершені.

Читайте також:  Навчальні заклади Франківська йдуть на карантин на 10 днів

Другий етап проєкту НЕФКО з підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери розділений на три черги. У першу увійшли заміна вікон і дверей, встановлення локальних систем вентиляції з рекуперацією, заміна і промивання систем опалення та встановлення індивідуальних теплових пунктів у п’яти школах, де ці роботи уже виконані. Виконуються роботи з модернізації огороджувальних конструкцій, встановлення локальних систем вентиляції з рекуперацією, заміни освітлення, систем опалення та встановлення ІТП у 11 дитсадках.

Також приступили до проєктування робіт з модернізації огороджувальних конструкцій та реконструкції систем опалення в 22 навчальних закладах та двох закладах культури, які увійшли у третю чергу другого етапу проєкту НЕФКО.
Наш кор.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: