facebook

У ДТЕК розповіли, скільки триватимуть аварійні відключення електроенергії

Мешканців України попередили про те, що постійні віялові відключення від світла будуть ще щонайменше до кінця березня. Так, проблеми з електропостачанням поки що не вирішені і українцям потрібно бути готовим до тривалих відключень від світла.

Пише - джерело.


Відповідну публікацію оприлюднили у соціальних мережах, посилаючись на гендиректора субхолдингу ДПЕК Yasno Коваленка.

На превеликий жаль, російські окупанти завдали дуже серйозної шкоди українській інфраструктурі. Є ймовірність того, що ситуація з енергопостачанням може погіршитися, оскільки Путін не перестає бити ракетами територією України.

Читайте також:  Українців попередили про небезпеку в лютому: як вберегтися…

У зв’язку з цим гендиректор субхолдингу ДТЕК Yasno Коваленко вирішив звернутися до мешканців України та повідомити, що постійні відключення триватимуть щонайменше до кінця березня 2023 року.

“Україна житиме в умовах регулярних відключень електроенергії щонайменше до кінця березня – гендиректор субхолдингу ДТЕК Yasno Коваленко”, – повідомляється в соціальній мережі.

Варто зазначити, що це досить неприємна ситуація, проте не треба забувати, заради чого всі українці зазнають ситуації, що склалася. Путін хоче зламати український народ, проте йому цього не вдасться, а Герої ЗСУ повернуть усі тимчасово окуповані території до складу України.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: