facebook

У Драгомирчанах дві жінки побилися з працівником обленерго: що сталося

В мережі активно шириться відео конфлікту двох мешканок Прикарпаття з енергетиками, які прийшли відключити їм світло.

Пише - джерело.

На оприлюдненому відео, дві жінки намагаються не дозволити енергетикам відключити світло від їх будинку. Роботи розгортаються на одній із вулиць Драгомирчан, поблизу приватного житлового сектору. В коментарях до відео прикарпатці активно стали захищати жінок, від “свавілля” енергетиків, інформує Бліц-Інфо.

Втім, як розповіли в пресслужбі Прикарпаттяобленерго, жінки злісні неплатники і після відключення від мережі, незаконно знову підключились до електропостачання і крали світло.

“Відео в мережу викладене вчора ввечері, 5 грудня, від нещодавно створеного акаунту з несправжнім фото. У дописі викладена «склейка» з кількох уривків відео, де начебто працівники обленерго відрізають споживачкам електроенергію. Насправді ж, дві жінки, проживаючи у приватному будинку, тривалий час не сплачували рахунки за світло та недопускали працівників компанії до контрольного огляду приладу обліку. Останній раз контролер зняв показник у січні місяці 2020 року. Споживача попередили рекомендованим листом від 26 грудня 2022 року про припинення електропостачання. Однак це не допомогло, тому вже 4 квітня 2023 року за вказаною адресою було припинено електропостачання”,- пояснюють енергетики.

Читайте також:  Фальшивка замість готівки: на Франківщині чоловік продав машину за “мукулатуру”

У компаніїї зауважують, що після припинення елетропостачання, мешканці самостійно під’єдналися до джерела живлення та використовували енергоресурси безкоштовно.

“Бригада служби обслуговування споживачів, отримавши наряд на проведення робіт, не заходячи на приватну територію споживача, здійснила вимкнення на опорі. При цьому споживачки всіляко перешкоджали роботі працівників обленерго, провокували, ображали нецензурною лексикою. Це звичайно не виправдовування, це наше бачення ситуації. Хлопці робили свою роботу. Електроенергія, як товар, має свою ціну. Для більшості це зрозуміло і це норма нашого побуту. Але чомусь завжди знаходяться ті, хто з цим не погоджується, вдаючись до обманів, провокацій та шоу у соцмережах”,- підсумовують в обленерго.

В АТ «Прикарпаттяобленерго» кажуть, що провели власне розслідування та будуть звертатися з позовною заявою до правоохоронних органів за фактом несанкціонованого споживання електроенергії.

“До слова, цікаво, що всі дописи автора відео на його сторінці викладені за останні 3 дні. Частина з них має антиукраїнський та антисемітський характер, що часто використовується у російській ІПСО. Пам’ятаємо, що ворог не спить та прагне розколоти нашу державу з середини”,- зауважують у пресслужбі обленерго.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: