facebook

У Дніпрі вчителька навчає дітей патріотизму: російськомовні батьки вимагають її звільнення

У школі № 137 Дніпра розгорівся скандал через вчительку української мови Вікторію Жданову, бо декому із батьків учнів не сподобалось її патріотичне виховання дітей та патріотична позиція. На захист вчительки стало керівництво школи і частина з батьків її класу.

Пише - джерело.

Історія набула розголосу після допису в соціальній мережі, де одна із мам розповіла, що їхнім 7-8 річним дітям розповідають про те як росіяни вбивають українців на війні, яка триває в Україні і про злочини Сталіна. Та найбільше їх обурило ставлення вчительки щодо “русского языка”. Після цього почалася травля вчительки російськомовними батьками школи.

Читайте також:  Мовний скандал у Глухові: "Нещасна російськощелепна вчителька" вимагає від мами української дитини, котра хотіла вчитись українською, "компенсації"

Обурені батьки звернулись до керівництва школи з проханням замінити викладача, аргументуючи тим, що в районі Авіаторське нібито багато російськомовних мешканців. Та директорка стала на захист колеги.

“Що учитель каже неправильно? Хто буде заперечувати, що у нас сьомий рік йде війна? На сході досі стріляють і гинуть герої. Те, що викладач прищеплює любов до української мови, я вважаю, це плюс”, – розповідає директорка школи Ірина Гайдар.

Зараз нападки на вчительку тривають. У соцмережах почали з’являтися образливі пости і коментарі на адресу вчительки. Але все більше тих хто стає на захист вчительки.

Ось один з коментарів:

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: