facebook

У Чукалівці чоловік палицею до смерті побив товариша. ФОТО

Конфлікт виник в селі Чукалівка, Івано-Франківської громади під час розпиття спиртних напоїв. 45-річний потерпілий від отриманих травм помер. Фігуранта, причетного до загибелі чоловіка, оперативники затримали.

Повідомлення до франківських поліцейських надійшло 26 серпня. Заявник вказав, що виявив свого сусіда без ознак життя в його будинку. Правоохоронці одразу ж виїхали на місце події. Вже при огляді тіла чоловіка співробітники поліції виявили ознаки насильницької смерті. Це надалі підтвердила й відповідна експертиза.
В ході розслідування слідчі встановили, що 56-річний мешканець Чукалівки, разом з потерпілим за місцем проживання розпивали алкогольні напої. У ході застілля між співчарочниками виник словесний конфлікт, під час якого фігурант дерев’яною палкою наніс ряд ударів в область голови та тіла господаря. Опісля, закривавленого товариша залишив помирати, а сам покинув місце злочину.
Правопорушника правоохоронці затримали на одній із вулиць обласного центру.
Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його дії слідчі кваліфікують за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Слідством вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

The post У Чукалівці чоловік палицею до смерті побив товариша. ФОТО appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: