facebook

У ЧЕРНІГОВІ В СУДІ ОСКАРЖУЮТЬ МАТЕРИНСТВО НАЙСТАРШОЇ МАМИ УКРАЇНИ ВАЛЕНТИНИ ПІДВЕРБНОЇ: ЩО ВІДОМО

Засідання у справі призначено на 12 січня, але не виключене його перенесення.

Пише - джерело.

Новозаводський районний суд м. Чернігова розгляне справу щодо оскарження материнства найстаршої матері України Валентини Підвербної.

Про це повідомив повідомив адвокат позивачки Сергій Вольфовський, клієнтка якого просить провести ДНК-експертизу в дівчинки Анни-Марії, яку Підвербна народила в лютому 2011 року, пише УНІАН.

Позивачка проживала в Харкові, зараз вона мешкає в Ізраїлі.

“Моя клієнтка на початку 2021 року переглядала програму про дитину найстаршої матері України і помітила разючу схожість дівчинки з її донькою та іншими родичами. Крім цього, спільними виявилися і проблеми зі здоров’ям, про що говорилося в програмі”, – зазначив Вольфовський.

Читайте також:  В Україні змінилися правила видачі водійських прав

Тому в жінки виникли підозри, що її яйцеклітини, які вона здала на зберігання, використали без її дозволу та взагалі без відома.

“Цей позов – про оскарження материнства. Має бути проведений ДНК-тест, що підтвердить або спростує підозри клієнтки. Якщо підтвердить, то судовий спір триватиме щодо визнання матір’ю дитини іншої жінки”, – повідомив адвокат.

Засідання у справі призначено на 12 січня, але не виключене його перенесення.

Нагадаємо:

Мати Марійки, Валентина Підвербна, стала найстаршою мамою України з третьої спроби штучного запліднення за місяць до 66-річчя. Щоб зібрати на операцію, відкладала з пенсії та сиділа на картопляній дієті, працювала на ринку, на морозі, до самих пологів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: