facebook

У Черкасах закатували дитину: 7-річний хлопчик помер, не виходячи з коми

Лікарі понад тиждень намагалися «витягнути» його з того світу

Пише - джерело.

Ввечері 5 вересня у Черкасах помер 7-річний хлопчик, що лежав у лікарні з тяжкими травмами у термінальній комі. Лікарі понад тиждень намагалися «витягнути» його з того світу, пише «Суспільне».

Хлопчика у лікарню привезли на швидкій у вкрай важкому стані.

У нього були ознаки мозкової коми третього ступеня, а ще внутрішньочерепна гематома, не було обох вух та нижньої губи, а також статевого органу.

Дитина була без свідомості, в комі…. Лікарі виявили пролежні на тілі хлопчика. Це може свідчити про те, що дитина страждала вже не перший день і садна по тілу були різного ступеню заживлення, – розповіла директорка Черкаської обласної дитячої лікарні Наталія Волчкова.

Читайте також:  У Франківській громаді горів житловий будинок. ФОТО

Як повідомили у Нацполіції, за словами бабусі хлопчика, дитина отримала травми після нібито падіння з купи цегли у дворі. Вона нібито самостійно надавала домедичну допомогу онукові.

За кілька днів після події жінка побачила онука в ліжку без свідомості. Тоді вона вже викликала бригаду швидкої допомоги.

Однак характер травм та їхня кількість вказує на те, що дитину могли катувати рідні. Правоохоронці одразу ж оголосили жінці про підозру. Жінка вже мала проблеми із законом. Їй загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Відомо, що батьки хлопчика зараз перебувають в Києві. Сім’я на обліку не перебувала.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: