facebook

У Черкасах намагаються врятувати п’ятирічного хлопчика: відірвані губи, статевий орган, пролежні

Правоохоронці намагаються з’ясувати обставини даної події.

Пише - джерело.

У Черкасах п’ятирічного хлопчика привезли в реанімацію. Судячи з характеру травм, він пережив нелюдські знущання.

Про моторошну ситуацію розповіла депутат Черкаської обласної ради у соціальній мережі Фейсбук.

Пекло існує. І я зараз не про метафізичне явище. Іноді пекло зовсім поруч. Наприклад, за парканом від дитячого парку, в якому кілька днів тому я гуляв зі своїм сином. Гуляв, не підозрюючи, що в сусідньому дворі в критичному стані знаходиться дитина, – розповів він.

За його словами в обласній лікарні після нелюдських тортур медики намагаються врятувати життя хлопчика. Дитина знаходиться кілька днів без свідомості. При цьому його бабуся каже, що він просто впав.

Читайте також:  МОЗ повідомляє:

Шансів мало.. У нього – страшна гематома головного мозку. Судячи з пролежнів, кілька днів він був без свідомості. Відірвані губи і погризені тваринами вуха, сліди загашений сигарет на тілі, – повідомив він.
Як повідомляє портал 24, була отримана інформація від лікаря поліклініки, куди доставили хлопчика. Вона підтвердила інформацію, а також повідомила, що у нього з якоїсь причини немає частини статевого органу.

Бабуся з дідом, у яких жив хлопчик створювали проблеми для жителів. Вони розводили собак, і тримали п’ятнадцять алабаїв. Тварин тримали в жахливих умовах, поки вони не покусали місцеву жительку. У підсумку вони завели інших собак.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: