facebook

У Боднарові змінять схему руху транспорту через капремонт мосту

Наступного тижня буде змінено схему руху транспорту в Боднарові Калуського району на ділянці дороги Н-10 «Стрий-Мамалига» км 82+881, де триває капітальний ремонт мосту.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області Василь Буджак:

Пише - джерело.

“Повідомляємо, що наступного тижня буде змінено схему руху транспорту в Боднарові Калуського району на ділянці дороги Н-10 «Стрий-Мамалига» км.82+881, де триває капітальний ремонт моста! Будьте особливо уважні і обережні!!!”

На підходах до мосту влаштовано два шари крупнозернистого асфальтобетону. На проїзній частині мосту нанесено геотекстильну армувальну решітку.
Наступний етап — влаштування верхнього шару ЩМА.

Читайте також:  На Житомирщині 16-річний хлопець після побаченння стрибнув з тридцятиметрового мосту у річку

Як ішлося раніше, старий міст розберуть, щоб добудувати новий міст ще на одну широку смугу.

Єдиний міст через річку Луква на національній трасі Н-10 понад 14 років перебуває в аварійному стані. Близького об’їзду немає. У 2006 році тут почали будувати новий міст. Однак його спорудження зупинилося в 2008 році через відсутність фінансування. На початку 2020 року зусиллями Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області будівництво моста відновилося. Виконавцем робіт по тендеру стала місцева компанія “ПБС”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: