facebook

У 114 бригаді тактичної авіації Івано-Франківська відкрили духовний центр

У суботу, 31 серпня, з нагоди Дня авіації України, у 114 бригаді тактичної авіації м. Івано-Франківськ відкрили духовний центр для Захисників і Захисниць нашої Батьківщини та їхніх родин. Моління очолив митр. прот. Володимир Чорній, синкел соціального служіння та директор Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Подія розпочалася із виконання Державного Гімну України. Опісля усі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих Воїнів України, повідомили на сайті Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

Пише - джерело.

Згодом відбулося вручення нагород військовослужбовцям за сумлінне виконання бойових завдань задля перемоги та миру в нашій державі.

На заході були присутні духовенство, військовослужбовці та представники влади, зокрема військовий капелан 114 бригади тактичної авіації та лейтенант капеланської служби, отець Володимир Духович, священники Віталій Кузьмин і Роман Винничук.

Відтак до зібраних на дійстві звернувся о. Володимир Чорній:

«Щиро вітаємо вас із Днем Авіації України! Як ми всі знаємо, з благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина Карітас Івано-Франківської Архієпархії здійснює своє служіння у вашій частині. Через війну кожен із вас має чимало труднощів у своєму житті. Але сьогодні ми будемо освячувати духовний центр, який стане для вас і для ваших родин тією підтримкою та порятунком. Бажаю, щоб кожен із вас ним користав!»

Також душпастир також підкреслив, що мережа БФ “Карітас” є у всіх куточках України, тому благодійна організація допомагає як військовослужбовцям, так і їхнім родичам.

Читайте також:  Крим ваш – Сибір наш? Як Путін здавав територію Китаю

Відтак відбувся Чин освячення духовного центру, де кожен Захисник чи Захисниця військової частини матимуть змогу зміцнити свої духовні сили, беручи участь в моліннях спільно з капеланами.






The post У 114 бригаді тактичної авіації Івано-Франківська відкрили духовний центр appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: