facebook

“Тисячу Зеленського” можна буде витратити на ліки

Володимир Зеленський заявив, що тисячу гривень, яку виплачуватимуть за вакцинацію, можна буде витратити на ліки. За його словами, програма “е-Підтримка” розширюватиметься.

Пише - джерело.


Президент зазначив, що це робиться для того, аби нею могли скорститатися “якнайбільше українців”. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальних мережах 13 грудня.

Громадяни у віці 60+ зможуть уже з січня витратити 1 тисячу гривень на соціальні потреби, зокрема на купівлю ліків,
– вказав глава держави.

Володимир Зеленський наголосив, що існує лише одна умова: повна вакцинація проти COVID-19. Насамкінець президент додав, що члени уряду отримали необхідні доручення.

На що ще можна витратити кошти
Денис Шмигаль раніше інформував, що витратити тисячу гривень можна в категоріях бізнесу, який найбільше постраждав від карантинних обмежень, а саме:

Читайте також:  Одержимий бодіартом чоловік відрізав собі пальці, щоб стати “чорним інопланетянином”: фото

креативна галузь;
транспортна галузь;
спортивна галузь.

Зверніть увагу! Прем’єр пояснив, що для того, аби встигнути отримати виплату в першому етапі, необхідно подати заявку в Дії з 19 по 29 грудня 2021 року.

“Тисяча Зеленського”: що відомо
Президент пояснив, що програма працюватиме так: кожен, хто отримав два щеплення, зможе отримати 1 тисячу гривень. Швидко та зручно – тобто, через додаток “Дія”.
Програма стартує 19 грудня, на неї виділять близько 3 мільярдів гривень. Так, держава забезпечить можливість отримати гроші усім вакцинованим проти коронавірусу.
Верховна Рада України 2 грудня проголосувала за закон про виділення тисячі гривень. Вже 7 грудня документ передали на підпис главі держави Володимиру Зеленському.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: