facebook

«Тисячі тон погроз і хейту»: організатор «голодної туси» у Львові заплакав на камеру через смерть директора Будинку вчених ВІДЕО

Організатор «голодної туси блогерів» Заліско, який у День пам’яті жертв голодоморів гучно відсвяткував свій день народження у львівському Будинку вчених, прокоментував раптову смерть директораа установи Романа Славітича.

Пише - джерело.

Він зазначив, що смерть Славітича його підкосила і розплакався на камеру. Блогер також наголосив, що директор Будинку вчених не витримав цькування та булінгу після скандальної вечірки, пише Про Львів.

«СЬОГОДНІ СТАЛАСЯ ПОГАНА ПОДІЯ, ТРАГЕДІЯ, ЯКА МЕНЕ ПІДКОСИЛА. СЬОГОДНІ ЗРАНКУ ПОМЕР ДИРЕКТОР БУДИНКУ ВЧЕНИХ. КОЛИ Я ЦЕ ПОЧУВ, МЕНЕ НІБИ ОКУНУЛО В ХОЛОДНУ ВОДУ. Я ПРИНОШУ СВОЇ СПІВЧУТТЯ РОДИНІ ЗАГИБЛОГО, І ЩЕ РАЗ ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ ЗА ВЕЧІРКУ, ЯКУ Я ОРГАНІЗУВАВ. ХОЧУ ЗАРАЗ ДОНЕСТИ ГРОМАДСЬКОСТІ ОДНУ ДУЖЕ ВАЖЛИВУ ДУМКУ – ЯК СИЛЬНО МОЖЕ ПОГАНО ВПЛИВАТИ ПУБЛІЧНИЙ БУЛІНГ І ЦЬКУВАННЯ НА ЕМОЦІЙНИЙ СТАН І ЖИТТЯ ЛЮДИНИ. ТИСЯЧІ ТОН ПОГРОЗ, КОМЕНТАРІВ І ХЕЙТУ – ЦЕ ВСЕ ВИСЛУХОВУВАЛИ НЕ ТІЛЬКИ БЛОГЕРИ, А ДИРЕКТОР БУДИНКУ ВЧЕНИХ. МИ, МОЛОДІ, МОЖЕМО ЦЕ ВИТРИМАТИ, А ВІН НЕ ЗМІГ», – ПІДКРЕСЛИВ БЛОГЕР.

Читайте також:  В Україну мчить снігопад та різке похолодання

Він закликав укрїнців вшанувати пам’ять померлого Славітича, «набравши повітря в груди».

«Я СПРИЙМАЮ ОСОБИСТО ЦЕ ЯК ПЕРСОНАЛЬНИЙ УРОК, Я ВЖЕ НЕСУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА СВОЇ НЕОБДУМАНІ ВЧИНКИ. ПРОШУ ВСІХ НАБРАТИ ПОВІТРЯ В ГРУДИ І ВШАНУВАТИ ПАМ’ЯТЬ РОМАНА СЛАВІТИЧА», – СКАЗАВ ЗАЛІСКО.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: