facebook

Ці знаки Зодіаку рідко кому підходять у коханні. З ними важко будувати стосунки!

Бути коханими хочуть усі, але далеко не всі вміють любити і бути парою. Серед знаків Зодіаку є ті, з ким складно збудувати міцні довгострокові стосунки. Спробувати, звісно, ​​можна, але навряд це буде щаслива love story.

Пише - джерело.

Близнюки

Не можна вірити Близнюкам, хоч і дуже хочеться! Вони не підходять у коханні, тому що пройдисвіти-ловеласи або кокетки-серцеїдки. До стосунків Близнюки підходять виважено і розважливо, тому що вважають наївними тих, хто сліпо кидається в це почуття, як у вир із головою. Близнюки, звісно, ​​теж часто входять у любовний «вир». Але, по-перше, «частенько» говорить про їхню непостійність, а по-друге – ніколи з головою, а лише по коліно. І про головне Близнюки домовлятимуться на березі виру, що вже виключає з кохання романтичну магію.

Близнюки рідко бувають вірними та постійними партнерами. Вони наповнюються не в сталості, а у вітряності, надають перевагу не якості, а кількості. Перемоги на любовному фронті для багатьох Близнюків значно важливіші за сімейне гніздо, домашній комфорт, прихильність до дітей і традицій. Це не те, щоб погано для них (багато переваг волелюбні Близнюки знаходять і в сім’ї), просто постійні стосунки зобов’язують та обмежують. Віддавати своє кохання одній людині вони не вміють. Краще розділити її на десяток-другий людей. І Близнюкам приємно, і менше у світі самотніх сердець.

Козероги

Головне кохання Козерогів – робота. Ось з нею у представників цього знака складаються найміцніші, довгострокові та взаємні стосунки. Їй він не зрадить ні з коханою людиною, ні з дітьми, ні з відпочинком. Сім’ї чи особистосу житті дістається те, що не висмокче з Козерога робота чи кар’єра. Чи підходить ця людина для любовного союзу, має вирішувати її партнер. Все можливо з людьми, для яких сім’я теж не є пріоритетом, але на догоду культурним традиціям, менталітету, суспільству або за заявками родичів вони змушені заводити стосунки з усіма сімейними наслідками.

Якщо ж на Козерогів соціум не давить, вони можуть обходитися без всіх цих уподобань до будинку, до вірності і любові раз і протягом усього життя. Але якщо дуже хочеться пов’язати своє життя з цим кар’єристом, варто бути готовим, що і до любові він додасть договір, який регламентує права та обов’язки обох сторін. У ньому Козеріг пропише по пунктах все – обов’язки, відповідальність, час, гроші, сеkс. Інакше він не вміє будувати стосунки. Якщо догодить із ним зав’язати інтрижку, можна відчути себе купленою іграшкою.

Водолії

Запідозрити Водолія в тому, що він не підходить для кохання – практично неможливо. Його харизма, чарівність, емоційна прихильність можуть запудрити мізки будь-якому «невіруючому Хомі». Вступити з Водолієм у стосунки з надією на перспективу просто, складніше втриматися в них із власної волі. А все тому, що стабільність псує романтиків-Водоліїв, перетворюючи їх на нудних, безініціативних сім’янинів. У розумінні цих людей любов має сенс і необхідність тільки на початку стосунків. Далі нема чого витрачати сили, час і гроші на те, що вже й так твоє.

Читайте також:  7 січня чи 25 грудня: Франківці визначаються, коли святкувати Різдво (відео)

Водолій, який підкорив бажану людину, швидко остигає, втрачає інтерес. Здається, ніби він виконав найскладнішу роботу, зібрав усі лаври і тепер має повне право піти на заслужений відпочинок. Жодних кольорів, сюрпризів чи романтичних вечерь більше не передбачається. Займатися потрібно серйозними речами – будувати будинок, виховувати дітей, ходити на роботу. Ролі зумовлені і повинні порушувати статут, у якому більше немає місця всяким романтичним дурницям. На думку Водоліїв, кохання буде міцним, тільки якщо воно передбачуване і стосунки позбавлені небезпечної пристрасті, яка ґрунтується не на здоровому глузді, а на емоціях.

Скорпіони

Кохання зі Скорпіоном схоже на американські гірки – захоплююче, але постійно спрацьовує інстинкт самозбереження. Найскладніше в цьому те, що партнер Скорпіона ніколи не може зрозуміти, коли його кохання стає небезпечним. Спочатку це феєрверк почуттів та вулкан пристрасті, а потім – стихійне лихо. Неможливо у стосунках зі Скорпіоном вирахувати спусковий механізм, який перемикає його кохання на ненависть. Свою поведінку можна відточити до автоматизму, але те, що Скорпіона заводило і захоплювало вчора, сьогодні може довести до божевілля.

На такі стосунки погоджуються або надто закохані в Скорпіона люди, або ті, хто сам позбавлений розуму. А зі Скорпіоном це недовго. Парочка безневинних приводів для ревнощів можуть перетворити його на звіра, якого можна садити в клітку. Однак «кліткою» він зробить життя свого партнера. Контроль та вимога беззаперечного підпорядкування – одна з головних характеристик Скорпіона. Непідкорення він розцінить як особисту неповагу та виклик. Якщо Скорпіон – чоловік, його дружина цілком може стати жертвою, якщо Скорпіон – жінка, перетворить свого чоловіка на безвільного підкаблучника.

Діви

Як у списку непридатних для любові знаків виявилася м’яка, доброзичлива і приваблива в усіх відношеннях Діва? Люди її знають, як добру, чуйну людину, яка вміє відігріти своїм душевним теплом. Невже в неї може бути холодне серце? Так. Воно крижане! Діва приваблива, сексуальна, вміє підкорювати і причарувати, проте сама при цьому залишається незворушною. У її серця надто прагматичний розум. Воно не вміє кохати без розрахунку. Але Діва не рахує гроші чи іншу матеріальну вигоду. Їй важлива перспективність людини та вміння керуватися не емоціями, а розумом.

Іншими словами, Діва може бути підходящим партнером тільки для людей, які мають ті ж цінності в коханні. Якщо такого партнера їй не вдасться зустріти на своєму життєвому шляху – іншого не треба. Діва присвятить себе кар’єрі, творчості, благодійності та спробує синтезувати кохання зі своїх захоплень. Так, це буде сурогат, але краще так, ніж почуття, яке неможливо утримати під контролем і укласти в розумні межі. Тому з Дівою буде складно створити стосунки людині емоційній, що живе поривами душі та велінням серця.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: