facebook

“Це вб’є Росію раніше, ніж війна”: політолог розповів, за яких умов у РФ спалахнуть бунти

“Це вб’є Росію раніше, ніж війна”: політолог розповів, за яких умов у РФ спалахнуть бунти

Пише - джерело.

Політолог зауважив, що поки ніякі регіони не можуть вийти зі складу Росії.

У Росії справжні протести можливі лише тоді, коли громадяни цієї країни не матимуть чого їсти, що раніше було в СРСР. А тому санкції – це основна зброя України.

Про це в інтерв’ю ТСН.ua сказав політолог Борис Тизенгаузен.

“Я сумніваюсь, що якісь регіони вийдуть зі складу Росії. Це якась мутна історія, я не знайшов конкретних імен активістів, які готові робити референдум на території Росі. У Путіна є Кадиров, а той може відправити до цих регіонів своїх бойовиків та у крові потопити акції непокори. Путін дуже боїться протестів. У Росії вже давно проводяться дослідження, які вивчають настрої регіонів, де дуже чітко видно, що регіони, які могли б бути дуже багатими, живуть погано. На думку представників бідних регіонів, жирують лише Москва й Петербург. Про жоден справедливий поділ доходів ніколи не йшлося. Але зараз ще рано говорити про протести. Треба, щоб Росія стала слабкою”, – сказав політолог.

Читайте також:  На Донеччині загинув військовий з Івано-Франківщини Василь Джаман

Тизенгаузен додав, що протести в РФ можливі тоді, коли рівень життя росіян значно погіршиться та станеться поразка на війні проти України.

“У протест в Росії я вірю лише за умови, що росіянам уже не буде що їсти. От СРСР розвалився переважно через економічні причини. Тоді просто не було чого їсти. Тоді багату країну загнали в нікуди. А тому санкції – це наша основна зброя, бо Путін нам спокою не дасть. Завдяки санкціям у РФ великий дефіцит в економіці. Це може вбити Росію раніше, ніж війна. Але наші західні союзники бояться розвалу РФ, бо це ядерна країна. От уявіть собі, що у Кадирова буде ядерна зброя. Тут навіть Кім Чен Ин адекватніший”, – пояснив політолог.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: