facebook

Це станеться миттєво: астролог розповів, коли Путін перестане атакувати Україну

Це станеться миттєво: астролог розповів, коли Путін перестане атакувати Україну

Пише - джерело.

Відомий астролог упевнений, що Путін у лютому раптом може сказати, що виконано всі цілі “СВО”, і несподівано ухвалити рішення про закінчення війни.

Вже півсвіту впевнені, що рішення Путіна розв’язати війну на українському фронті стало найголовнішою його помилкою та максимально послабило не лише позиції у світі, а й керованість процесів усередині самої Росії. Саме з цієї причини він може шукати способи закінчення військового конфлікту так, щоб зберегти і свою репутацію. Відомий астролог Влад Росс розповів, як усе може статися.

Війну в Україні президент Росії Володимир Путін може закінчити вже незабаром і це рішення буде пов’язане з його страхом.

Читайте також:  “Цей сценарій стане нищiвнuм”: Астролог передбачила хід подій у війні з Росією

Такий прогноз дав астролог Влад Росс у коментарі “Главреду”.

За його словами, господар Кремля вже у лютому 2023 року може раптово заявити про нібито виконання всіх цілей “спецоперації”.

“Путін у лютому раптом може сказати, що виконані всі цілі “СВО”, і несподівано ухвалити рішення про закінчення війни. Він – боягуз, і він чудово знає, що як тільки Україна почне отримувати літаки, Росія програє війну”, – розповів астролог.

За його прогнозом, у гіршому випадку Путін може знову спробувати влаштувати наступ.

“Якщо він абсолютно божевільний, то в лютому в черговий раз почне наступати на Україну”, – сказав Росс.

Він також прогнозує, що у лютому для України складеться сприятлива ситуація щодо постачання зброї та військової техніки.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: