facebook

“Це пастка”: Астролог пояснила, чому окупанти покинули Херсон

За її словами, вони перекидають сили на інші території.

Пише - джерело.


Астролог Яна Езотеричка заявила, що втеча окупантів з Херсону може бути пасткою. Однак, за її словами, це історичний момент, який може змінити хід війни.

Езотеричка зазначила, що відведення російських військ з Херсону може тільки нашкодити Україні, адже у окупантів напевно є якийсь хитрий план.

“Окупанти приготували хитрий план по Херсону. Йдуть вони без бою. Але це може бути пастка”, – сказала астролог на своєму YouTube-каналі.

Але, як вважає Езотеричка, Херсон в будь-якому випадку повернеться під контроль України. Вона додала, що зараз окупанти перекидають сили на інші українські території.

Читайте також:  Молдову захоплять? Що значить заява про вторгнення Росії

“Може статися щось жорстоке. Там можуть зосереджуватися сили і у них буде той результат, на який ми не очікуємо”, – уточнила експерт.

Звільнення Херсону: що відомо
Днями ЗСУ відновили активне просування на Херсонському напрямку, разом з цим росіяни заявили про нібито заплановане відведення своїх військ з правого берега області.

У Генштабі підтвердили звільнення 12 населених пунктів, зазначивши, що ворог продовжує мінування доріг та цивільної інфраструктури, а також дообладнання системи оборонних рубежів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: