facebook

“Це катастрофа”: в Італії від вибуху обвалився житловий будинок, під завалами шукають людей

Причиною інциденту міг стати вибух міського газопроводу.

Пише - джерело.

В італійській провінції Агрідженто увечері в суботу, 11 грудня, внаслідок вибуху в Раванузі обвалилася чотириповерхова будівля. Щонайменше 12 людей, серед яких троє дітей і вагітна жінка, вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє Sky TG24.

Зазначається, що причиною інциденту, який стався близько 20:30 за місцевим часом, міг стати вибух міського газопроводу. Відомо, що на місці події спалахнула пожежа, яка охопила щонайменше три сусідні будинки.

Надзвичайники вже загасили полум’я і розпочали пошуки під завалами. Мер міста Кармело Д’Анджело звернувся до людей із наступним закликом: “Якщо ви маєте автоцистерни та механічні засоби, допоможіть нам! Це катастрофа”.

Рятувальники зауважують, що хоча вогонь, який виник після вибуху, вже ліквідували, “газові осередки з міської мережі заважають безпечному доступу до завалів”. Попри це, на місці події працюють десятки добровольців, пожежників та волонтерів Червоного Хреста.

Читайте також:  Миpocя дaвнo нe бyлa вдoмa. 6 poкiв вжe в Ітaлiї нa зapoбiткax.. Шкoдyвaлa тpaтити гpoшi нa пoїздки. Зapoблeнi євpo вiдcилaлa дoдoмy.

У виданні вказують, що після інциденту на вулиці увімкнулися сигналізації декількох будинків та автомобілів. Зараз тут повно диму, уламків і переляканих людей, які не можуть знайти своїх рідних.

“Уламки, шматки каркасу, меблі, двері були відкинуті на кількадесят метрів від місця вибуху. Електрика була вимкнена на всій території”, – розповіли журналісти.

Тим часом в Ansa додали, що з-під завалів чути крики. Рятувальникам вже вдалося витягти вцілілу 80-річну жінку, її госпіталізували на ношах. “Операції ускладнюються безперервними витоками газу. Техніки компанії Italgas працюють над охороною території”, – йдеться у матеріалі.

Кількість зниклих безвісти, за даними журналістів, нині варіюється від 9 до 11. У прокуратурі Агрідженто розпочали розслідування.

© ansa.it

© ansa.it

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: