facebook

Це було очікувано! Ви вже чули що годину тому сталося ? – “Слуга Дубинський не жилець – це вже очевидно. Від американців не відіб’єшся” – Березовець

Політолог Тарас Березовець, коментуючи питання виключення Дубинського з “слуг”, визнав, що у президента немає вибору.KlimVetal

Пише - джерело.

Повідомлення 19 хвилин тому назад113 Переглядионовлено 18 хвилин тому назад

25 січня на засіданні фракція “Слуга народу” не прийняла рішення про виключення Олександра Дубинського.

Присутній на засіданні “Слуги народу” президент Володимир Зеленський двічі звертався до Олександра Дубинському з проханням піти добровільно. Після включення нардепа до списку санкцій США глава держави рекомендував парламентарія самостійно прийняти таке рішення, щоб не шкодити фракції в майбутньому.

Про це в своєму ТГ-канал повідомив екс-нардеп Сергій Лещенко.

Дубинський відмовився покидати фракцію, кажучи про те, що Зеленського вводять в оману. Президент у відповідь попросив не прикриватися іменем Тараса Шевченка і покинув засідання.

Читайте також:  Більше всього, що буде: Ляшко про бустерне вакцинування від коронавірусу

Очікується, що найближчим часом організують “голосування у вигляді збору підписів з трьох питань: підтримати Дубинського, вигнати його з фракції, зняти з посади заступника глави комітету з фінансів”.

Політолог Тарас Березовець, коментуючи питання виключення Дубинського з “слуг”, визнав, що у президента немає вибору. Зеленському доведеться розлучитися з парламентарієм і почати розслідування проти нього, або він з сам ризикує стати фігурантом розслідування США.

“Дубинський не жилець – це вже очевидно. Від американців не відіб’єшся. Потрапив як кури в ощип. У Зеленського вибору зовсім немає”, – вважає Березовець.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: