facebook

Три знаки зодіаку, яким сьогодні потрібно відмовитися від фізичного навантаження

Сьогодні, 20 травня, фізичне навантаження небезпечне для представників усіх знаків зодіаку, але трьом із них особливо важливо від нього відмовитися.

Пише - джерело.

Телець (21.04 – 21.05)
Тельцям не варто братися до роботи на землі, яку вони давно планували на вихідні з метою облагородити свою присадибну ділянку – вона забере у них занадто багато сил, що не найкращим позначиться на самопочутті. Тому якщо представникам знака так сильно хочеться прикрасити навколишній простір, потрібно обмежитися чимось менш трудомістким – наприклад, посадити квіти.

Близнята (22.05 – 21.06)
Близнята зазвичай намагаються уникати будь-якого фізичного навантаження, і треба визнати, їм це непогано вдається – вони вміють досягати своїх цілей іншими, менш витратними способами. Але сьогодні – наче навмисно! – вони захочуть виділитися саме в цьому – фізичному – сенсі, переробивши за один день усі домашні справи. Незважаючи на трудовий ентузіазм, зірки рекомендують їм сьогодні не працювати, а відпочивати.

Читайте також:  Гороскоп на 17 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли докладені зусилля почнуть давати плоди

Скорпіон (24.10 – 22.11)
Скорпіони, які є не найбільш спортивним знаком зодіаку, з якоїсь – лише їм зрозумілої – причини саме сьогодні вирішать встановити кілька рекордів. На жаль, добром це не закінчиться – велика ймовірність травмування, яке, за всієї своєї несерйозності, може завдати незручностей, тому бажано обмежитися розумовим видом спорту – наприклад, шахами, – принаймні це безпечно.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: