facebook

Три знаки зодіаку, яким сьогодні необхідно звернути на себе увагу начальства та спонсорів

Сьогодні, 9 травня, звернути на себе увагу начальства та спонсорів бажано представникам усіх знаків зодіаку, але для трьох із них вона виявиться особливо важливою.

Пише - джерело.

Близнята (22.05 – 21.06)
Близнята далеко не такі поверхові, як може здатися на перший погляд — вони завжди точно розуміють, що треба зробити, щоб звернути на себе увагу безпосереднього начальства і отримати замовлення, що добре оплачується. Сьогодні їм бажано опинитись у потрібний час у потрібному місці – і керівництво не залишить їх без гідної оплати.

Діва (22.08 – 23.09)
Діви не тільки люблять, а й уміють робити кар’єру – вони точно знають, як підійти до вирішення цього питання з потрібного боку. Сьогодні у них для цього буде багато можливостей, які представникам знака ніяк не можна упустити. Втім, попереджати їх про метикуватість не варто – вони чудово розберуться у тому, як треба діяти, без сторонніх порад та зауважень.

Читайте також:  Літо 2023: рекомендації астрологині на 7-9 червня

Водолій (21.01 – 18.02)
Водоліям для здійснення їхнього творчого плану – у кожного з представників знака він свій – необхідна сума грошей, яку вони можуть отримати тільки від спонсорів. Призначивши на сьогоднішній день зустріч із ними, їм необхідно намагатися справити на потенційних меценатів максимально сприятливе – ділове – враження, тоді й з фінансами проблеми не буде.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: