facebook

Три знаки зодіаку, яким потрібно сім разів відміряти і лише потім “різати”

Сьогодні, 3 травня, виявляти обачність необхідно представникам усіх знаків зодіаку, але трьом із них особливо важливо, згідно з народною мудрістю, сім разів відміряти і лише потім “різати”.

Пише - джерело.

Рак (22.06 – 22.07)
Раків, попри їхні миролюбний характер, тягтиме на сварки та скандали з людьми, які їх оточують. Вони й самі розуміють, що до добра це їх не доведе, але міць космічних енергій виявиться сильнішою, що не означає, що представники знака не зможуть їй протистояти. Для цього їм всього лише й треба спочатку добре подумати, а потім щось говорити і тим більше діяти.

Лев (23.07 – 21.08)
Левам зірки радять бути обережними у всьому, що стосується роботи над новим проєктом: поспіх, з якого вони за нього візьмуться, може призвести до цілої низки помилок, що, своєю чергою, дозволить говорити про цю конкретну справу як про провалену. Отже, необхідно, образно кажучи, зменшити оберти і ретельно продумувати кожен свій крок, після чого можна діяти.

Читайте також:  Гороскоп на 25 листопада: Рибам - вихід із зони комфорту, Близнюкам - нова людина

Скорпіон (24.10 – 22.11)
Скорпіонам зірки наполегливо рекомендують спрямовувати свої сили не на роботу над новими проєктами, а на доведення до пуття старих, започаткованих раніше, але відкладених у довгу скриньку. Але незважаючи на те, що з ними все чітко і зрозуміло, різких необдуманих кроків робити не слід, до хорошого результату вони не приведуть, так що представникам знака важливо сім разів відміряти і тільки потім “різати”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: