facebook

Труп знайшли у валізі і пакетах: в Ірані батьки розчленували свого сина-режисера за небажання одружуватися

Також вони зізнались, що вбили доньку і зятя. 

Пише - джерело.

В Ірані 74-річна мати і 81-річний батько вбили свого 47-річного сина-кінорежисера Бабака Хоррамдіна. Вони зізналися в злочині, а також заявили, що раніше вбили своїх доньку і зятя. Під час затримання батько загиблого заявив, що не розкаюється в скоєному, повідомляють “Вести Израиль по-русски”.

Частини людського тіла 22 травня випадково виявив місцевий житель в районі Екбатан в передмісті Тегерана. Чоловік помітив у сміттєвому баку пакети і валізу з людськими останками і викликав поліцію. Правоохоронці встановили, що розчленований труп належить Хоррамдіну, і прибули в будинок до його батьків.

Літні батьки зізналися поліцейським, що самі вбили сина. Вони підмішали йому таблетки снодійного в їжу, а коли він міцно заснув, задушили і зарізали його, після чого розчленували

Подружжя також зізналося, що 10 років тому вбило свого зятя, а 3 роки тому – власну доньку. В обох випадках батьки-вбивці діяли за тією ж схемою. Вони пояснили, що зятя вони вбили за те, що він був агресивною людиною, дозволяв собі рукоприкладство, а доньку позбавили життя за пристрасть до наркотиків.

Читайте також:  Чехія висилає двох російських дипломатів

А ось життя 47-річного сина-режисера вони вважали нікчемним, адже він так і не знайшов собі дружину, а проводив час з молодими студентками. На суді батько-вбивця ще раз повторив, що анітрохи не шкодує про те, що зробив зі своїми нащадками.

Така новина сколихнула соціальні мережі в Ірані. Багато користувачів здивувалися тому, що ніхто не зацікавився зникненням двох людей і не завів справу ні 10, ні 3 роки тому. Також піддалась обговоренню юридична система Ірану, яка схильна не карати суворо батьків, котрі вбивають власних дітей.

Також іноземні ЗМІ пишуть, що зазвичай вбивць чекає страта, але ті, хто позбавляє життя своїх дітей, в Ірані отримують всього лише 10 років тюремного ув’язнення. Утім, якщо доведуть причетність подружжя до вбивства зятя, то йому загрожує смертний вирок.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: