facebook

“Тільки він може торкатися”: Франківчанка Кароль збентежила мережу ніжністю із загадковим чоловіком

Тіна Кароль нещодавно випустила новий кліп на пісню Скандал, де постала перед шанувальниками у зовсім новому образі та іміджі. Відео впевнено утримує лідерство на YouTube вже другий тиждень, а тим часом артистка вирішила поділитися не менш гарячими ауттейками.

Пише - джерело.

У своєму Instagram-акаунті вона представила атмосферний фрагмент mood video на хіт Скандал, де до неї ніжно торкається чоловіча рука.

Особливу увагу привертає і незвичайний образ артистки – на її обличчі можна побачити оригінальний аксесуар з каменів і намистин. Неординарна маска для обличчя – творіння бренду Lory Sun. До речі авангардні прикраси від марки можна побачити на американській зіркці хіп-хопу Cardi B, співачці Бібі Рекса, актрисі Ангеліці Росс і навіть самій Леді Газі!

Читайте також:  Політична криза в Італії: чи втратить Україна партнера?

Для ефектного образу Кароль нафарбувала губи синьою помадою – ще один яскравий акцент епатажного образу української поп-діви.

Шанувальників зацікавила присутність чоловіка в кадрі. Вони кинулися гадати, хто це і припустили, що навіть сам Дан Балан, з яким артистці приписують роман. Інші ж заперечили.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Тина Кароль (@tina_karol)

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: