facebook

“Тільки недавно народила другу дитину”: появилися деталі смерті молодої дівчину, яку чоловік перехав на “Газелі”

Як розповіли знайомі, перед трагедією між подружжям стався гучний скандал. 

Пише - джерело.

Як повідомляється, трагедія трапилася 3 серпня у місті Мелітополь Запорізької області чоловік за кермом “Газелі” переїхав свою дружину. Жертвою аварії стала молода жінка, мати двох дітей. З місця трагедії чоловік втік, але через кілька годин поліція його спіймала. Експертиза підтвердила, що Вадим (водії Газелі) був п’яний.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил дорожнього руху в стані алкогольного сп’яніння).

на фото загибла дівчина Ольга

За словами сусідів, перед трагедією між подружжям стався гучний скандал.

“Були чутні крики, лайка. Начебто Оля не хотіла дати п’яному чоловікові сісти за кермо і їхати. Вона стояла поруч з мікроавтобусом, коли він поїхав, і потрапила під колеса”, – розповіла одна з жінок.

Відомо, що 35-річний Вадим був третім чоловіком загиблої 26-річної Ольги.

на фото загибла дівчина Ольга зі своїм чоловіком Вадимом

“Красива дівчина, Весела, чарівна, завжди користувалася успіхом у молодих людей. З Вадимом у неї вже третій шлюб. Перший раз вона вийшла заміж рано, але з чоловіком вони швидко розійшлися. Потім вдруге, у другому шлюбі, у неї народилася старша донька. Але стосунки знову не склалися. І ось нещодавно вона вийшла заміж за цього Вадима. У кінці березня народилася Ніколь. Начебто вона була щаслива“, – зазначила одна зі знайомих загиблої.

Читайте також:  У Сумській області чоловік убив маленького сина і кинув тіло в лісосмузі. Фото

Ще одна знайома назвала Вадима “дивним”:

“Він якийсь дивний, незрозуміло звідки взявся, навіть не знаю, чи є у нього сторінка у соцмережах. Таке враження, що він весь час від когось ховається”.

До народження другої дитини Оля (загибла жінка) працювала менеджером із кредитів, а потім в Укртелекомі. Зараз друзі загиблої збирають допомогу для її мами, під опікою якої залишилися дві внучки.

Джерело: Obozrevatel.

 

Запис “Тільки недавно народила другу дитину”: появилися деталі смерті молодої дівчину, яку чоловік перехав на “Газелі” спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: