facebook

Тіла зниклих під час нічної риболовлі підлітків знайдені

Хлопці закинули рибальські снасті, а потім вночі на човні вирушили їх перевіряти. Попередньо, вони випали з плавзасоби і потонули.

Пише - джерело.

У Тернопільській області рятувальники виявили тіла обох зниклих підлітків – Ігоря Сюсяйла і Петра Харука. 16-річні юнаки вирушили на нічну риболовлю і не повернулися, пише Сегодня.

“Знайшли тіло і другого підлітка. Раніше вони закинули рибальські снасті, а потім вночі на човні вирушили перевіряти улов і потонули, випавши з човна. Жахлива трагедія”, – повідомив виданню прес-секретар поліції Тернопільської області Сергій Крета.

Тіло другого хлопчика, Петра, підняли водолази. До цього було виявлено тіло Ігоря поруч з перевернутим човном.

Читайте також:  У Вінницькій області від отруєння газом загинули четверо дітей та двоє дорослих

Молоді люди вирушили на риболовлю 11 червня.

Як розповіли місцеві жителі, юнаки разом вчилися і дружили. Обидва хлопці були з благополучних сімей, повідомляють Тернопільські події.

Відомо, що у Ігоря в лютому помер 42-річний батько, а потім бабуся.

За словами односельців, Ігор приблизно о 23 годині зателефонував мамі та попросив її приготувати йому і товаришеві вечерю, оскільки вони вже повертаються. Після того, як він перестав виходити на зв’язок, родичі занепокоїлись.

Друг Ігоря Петро також був з благополучної сім’ї. У нього є дві сестри. Мама поїхала на заробітки до Польщі, проте, дізнавшись про трагедію, повернулася.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: