facebook

Терористи з «Л/ДНР» готуються до активних бойових дій, – правозахисники

За інформацією правозахисників на окупованих територіях почалось вербування нових найманців для участі в бойових діях

Пише - джерело.

В окупованих Росією районах Донецької та Луганської областей активно готуються до бойових дій. Про це повідомила «Східна правозахисна група», керівник якої – Павло Лисянський, раніше був представником омбудсмена з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей.

«Окупаційні адміністрації РФ в ОРДЛО готуються до бойових дій. Близько двох тижнів, наші монітори в ОРДЛО досліджували ситуацію пов’язану з підготовкою НВФ «ЛНР» і «ДНР» до бойових дій з Україною», – йдеться у повідомленні СПГ.

Читайте також:  Без батька залишилося двоє дітей: стало відоме ім'я бійця, який загинув на Донбасі 26 вересня

За інформацією правозахисної організації, з Росії ночами почали заходити колони вантажівок з дизельним пальним, а протягом лютого спостерігачі бачили дві колони з військовою технікою.

На окупованих територіях начебто відновили роботу військові полігони, а так званий «Союз добровольців Донбасу» знову вербує найманців для участі в бойових діях на території України. Також почали надходити повідолмення про солдатів з РФ у новій формі без шевронів.

Впродовж лютого з командирами підрозділів незаконного військового формування «ЛНР» проводились заняття з координації дій з іншими підрозділами в умовах бойових дій.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: